Pendlerbolig-skandalen: Standup-komikere går løs på Hadja Tajik

gunnar andreassen podcast Martin Soulmani og Bjørn Erik Bryhn fra Standup Bodø.

Flere stortingspolitikere har rotet seg opp i en pendlerbolig-skandale. Den går i kort tekst ut på at man har fått økonomiske fordeler ved å oppgi feil adresse til Stortinget. En av politikerne som har blitt rammet av skandalen er Hadja Tajik fra Arbeiderpartiet.

Dette har vært tema for utallige media-oppslag i Norge de siste dagene. Pendlerbolig-skandalen og Hadja Tajik er også tema når journalist og podcaster Gunnar Andreassen går gjennom nyhetsbildet sammen med standup-komikerne Martin Soulmani og Bjør Erik Bryhn i en fersk episode av en podcast.

«Ikke tilstrekkelig tillit som statsråd, men antagelig tillit som statsminister. Hadia Tajik har måttet trekke seg som statsråd, men hun er ikke villig til å trekke seg som Arbeiderpartiets nestleder. Hva skjer da dersom statsminister Jonas Gahr Støre av en eller annen grunn må trekke seg som statsminister i inneværende stortingsperiode?» leser programleder Gunnar Andreassen fra Rights.no.

Så følger flere saftige kommentarer fra standup-komikerne under podcasten.

«Kjøpte to leiligheter uten banklån. Hadia Tajik fikk gratis og skattefri pendlerbolig. Samtidig kunne hun kjøpe to leiligheter uten å ta opp lån.» leser Andreassen fra Dagbladet.no.

«Ap-nestlederen fikk inntil 10.500 kroner i månedlige leieinntekter mens hun hadde gratis pendlerbolig.» leser Gunnar Andreassen fra Aftenposten.no.

Igjen følger det flere humoristiske kommentarer fra komikerne fra Standup Bodø.

Se hele episoden her: