Ny test: Norges beste bilgaranti

Stellantis Norge DS 7, DS 3, DS 4 og DS 9.

DS går til topps i årets utgave av Forbrukerrådets bilgarantiguide. 39 bilmerker er med i testen. Årets undersøkelse er den mest omfattende noen gang. Hele 28 vilkår er analysert og 39 bilmerker er med i testen.

Mange merker har gjort store forbedringer og blitt betydelig mer forbrukervennlige. DS går seirende ut med 13,25 poeng og har tittelen Norges beste bilgaranti. Forbrukerrådets fokus på dette gjør at bransjen forbedrer seg.

– En viktig målsetting med vår bilgarantiguide har helt siden starten i 2011 vært å påvirke bransjen til å forbedre sine garantivilkår. Dette har fungert etter hensikten, noe årets kamp om førsteplassen er et godt eksempel på, sier juridisk seniorrådgiver Thomas Iversen i Forbrukerrådet.

DS tilhører premiumsegmentet i Stellantis, og merket tilbyr et eksklusivt og enkelt bilhold.

En førsteplass i Forbrukerrådets bilgarantiguide forsterker ytterligere det DS vil tilby kunden:

– DS er et bilmerke hvor kvalitet og kjøreglede står i fokus. Fire elektrifiserte modeller, DS 3, DS 4, DS 7 og DS 9, gir alle en unik opplevelse. Merket legger betydelig vekt på detaljene, og  både byggekvalitetet, materialer, utstyr og teknologi befinner seg i toppklasse. Tittelen «Norges beste bilgaranti» passer perfekt med merkets fokus på kunder og eierglede, sier Lise Prydz Aarstrand, merkesjef for DS hos Bertel O. Steen.