Klokke er den perfekte gave

Bilde: Pixabay

Å finne gave til en mor, kone, kjæreste eller venninne som har alt er ikke alltid like lett. Man ønsker gjerne å gi noe hun blir glad for, men det er begrenset hvor mange år på rad man kan gi bøker og gavekort. Derfor er det kanskje på tide å komme på noe annet man kan gi.

Artikkelen er skrevet av Visibility Group

Et armbåndsur er den perfekte gave. Selv om en kvinne allerede eier en klokke vil det absolutt ikke skade med en til. Denne gangen kan du velge en med en litt annen stil, og vips så har hun en klokke som kan komplementere andre antrekk enn den hun allerede har. Hos Dit ur har de over tusen forskjellige klokker du kan velge mellom, og du vil finne noe som passer enhver.

Michael Kors Darci Dameur MK2191

Dette er et klassisk armbåndsur, trukket i gull. Urverket i kvarts og den gode kvalitetslenken gjør at det er en klokke det er enkelt å ta vare på. Klokken er lekker og tidløs, og ettersom den er i gull passer den perfekt for hun som ønsker seg det lille ekstra. Urverket er omringet av små steiner som virkelig gir det luksuriøse utrykket.

Hugo Boss Praise 1502548

Denne klokken er noe simplere enn det forrige alternativet takket være en tynnere meshlenke. Klokken er rosegull, noe som fremdeles gir den et luksuriøst utrykk, selv om den er en tynnere variant. Den perfekte gave for hun som ønsker seg en lekker klokke med en tynn og behagelig rem som lett kan tilpasses.

Tommy Hilfiger 1782221

Denne klokken har også en tynnere rem, men denne meshlenken minner mer om de tradisjonelle skinnremmene. Dette er en lekker og noe mer minimalistisk klokke. Den har et helt unikt utseende som gjør at den fremdeles skiller seg ut og kan komplementere antrekket. Den perfekte gave for hun som ønsker seg et stilrent tilbehør.