Hertz Bildeling på plass i Entur-appen

bil Illustrasjonsbilde. Foto: Unsplash.

Hertz bildelingsbiler er nå synlige i reiseplanleggeren hos Entur. Det fører til at reisende får enda flere tilbud i Entur-appen ved at de kan gå inn i kartet og se hvor det er ledig bil, og hvor mange som er tilgjengelige.

Skal du reise kollektivt gir Entur-appen deg svaret på hvordan du enklest tar deg fra der du er til dit du skal, uansett om du må reise med tog, bane, buss, ferge – eller nå også Hertz Bildeling.

– Entur jobber for å gjøre reisehverdagen enklere for folk flest, en visjon vi også deler i Hertz. Nå får de som trenger å leie en bil i alt fra noen timer til flere uker, mulighet til å finne dette i Entur-appen, sier Eivind Thorne, Chief Operations Officer (COO) i Hertz Norge.

Fremtidsrettet, kostnadseffektivt og miljøvennlig

– Bildeling er en fremtidsrettet, kostnadseffektiv og miljøvennlig løsning, og vi er glade over å være en del av tilbudet hos Entur. Via app på mobilen bestiller du og låser opp bilen som står parkert på en av våre oppstillingsplasser. Du betaler per time, dag eller uke og for kjørte kilometer. Drivstoff eller strøm er inkludert i prisen. Det er stadig flere som velger bort privateid bil, og tar kollektivt til og fra jobb. Da er bildeling fra Hertz et godt alternativ for reiser i både arbeidstiden og på privaten, forteller Thorne.

Stor etterspørsel etter leiebiler

– Bildeling er et av flere vekstområder for Hertz. Våre utleieavdelinger i bysentrum opplever økt etterspørsel og vekst. I de store byene ser vi at flere ønsker seg tilgang til bil ved behov, og går vekk fra å eie egen bil. Kombinasjonen av utleieavdelinger og bildeling i bysentrum gjør Hertz til en totalleverandør av mobilitet. I Oslo har vi fire sentralt plasserte lokasjoner i tillegg til mange oppstillingsplasser for bildeling. Vi tror ulike typer leiebilordninger er en viktig del for å løse det totale mobilitetsbehovet for både privatpersoner og bedrifter i de største byene, fortsetter Thorne.

Ser muligheter for videre vekst

– Trenden er at det etableres et stort antall arbeidsplasser rundt sentrale kollektivknutepunkt. Stadig færre får egen parkeringsplass, og vil ha behov for å kunne leie en bil en time eller lenger. Da er bildeling effektivt både for bedriften og den ansatte. Vi fortsetter derfor utviklingen av bildelingskonseptet vårt i de største byene i Norge, avslutter Eivind Thorne.