Få pakkene levert med Helthjem

Det er mange fordeler med å få levert pakker ved hjelp av Helthjem. Illustrasjonsbilde: Unsplash.com

Vi nordmenn handler på nettet som aldri før, og det er nærmest ingen type varer vi ikke bestiller hjem. Det kan være alt fra matvarer og klær til datamaskiner og mobiltelefoner.

Artikkelen er skrevet av WeDigitize

Og siden vi handler mer på nett, så sendes det også flere pakker rundt omkring til hele landet enn tidligere. Én av de nyeste utfordrerne på markedet er Helthjem. De leverer aviser, magasiner og pakker i hele landet, og ofte raskere og enklere enn konkurrentene, og tjenestene er tilgjengelige for både bedrifter og privatpersoner.

Når man først har bestilt en vare på nettet, uansett om det er noe verdifullt eller noe hverdagslig og billig, så er det viktig at den kommer raskt og trygt frem til deg. Mange nettbutikker i dag har laget avtaler om å levere pakker med Helthjem. På den måten er du sikret en profesjonell og effektiv leveranse, og du kan slappe av og bruke tiden på alt annet enn å være engstelig for om det du har bestilt kommer trygt frem eller ikke.

Helthjem leverer til hele Norge

Etter hvert som det blir mer og mer normalt å bestille varer på nettet, så stilles det også større krav til rask, billig og effektiv levering. Undersøkelser viser faktisk at den alminnelige kunde heller vil prioritere billig levering i forhold til rask levering. Og det er fortsatt pakke- og logistikkbedrifter som skjelner mellom pris og rask levering. Heldigvis behøver man ikke å velge lenger, for Helthjem tilbyr begge deler.

Helthjem spesialiserer seg på kundetilfredshet og effektivitet, og derfor leverer de raskt over natten uansett hvor i Norge du bor. Det spiller heller ingen rolle når du bestiller varene på nettet, for Helthjem leverer hver dag før frokost – også i helgene. Faktisk er de så raske at du kan få det du har bestilt allerede dagen etter du har bestilt varen, og ofte innen 12 timer!

Helthjem har på kort tid blitt en av nordmennenes absolutt foretrukne logistikkfirmaer, noe som ikke bare skyldes den raske leveringstiden. Prismodellen er enkel og oversiktlig, og det er ingenting som heter skjulte gebyrer eller geografiske tillegg. Det du ser er nemlig det du får.

Helthjem samarbeider med Røde Kors

Nordmenn er gode til å handle brukt, både på nettet og i bruktbutikker og på loppemarkeder rundt omkring i hele landet. Det er ikke bare billig, men også miljøvennlig å handle mer brukt i stedet for å hele tiden kjøpe nytt. Klær er noe av det vi nordmenn handler mest brukt, både på nettet og via steder som Røde Kors-butikker. Det kan være flere årsaker til at man velger å donere klær til Røde Kors i stedet for å selge det på nettet. Noen foretrekker å donere klærne til et veldig forhold, mens andre kanskje tenker klærne er uegnet for videresalg på markedsplasser som Finn og Tise.

Folk som byr i byene kan lett levere brukte klær i spesielle Røde Kors-containere eller simpelthen bare levere klærne i en Røde Kors-butikk. Men det er langt fra alle som gjerne vil donere klær som bor i nærheten av en slik bruktbutikk, og som derfor har større problemer med å få avlevert klærne. Helthjem er opptatt av at brukte gjenstander som klær skal få leve lenger, og derfor har de innledet et samarbeid med blant annet Røde Kors. Derfor kan du nå sende de klærne du gjerne vil donere hjemmefra, slik at andre enklere kan få glede av det.

Selg bøker og lei det neste festantrekket ditt med hjelp fra Helthjem

Helthjem har slått seg sammen med samarbeidspartnere for å gjøre det enklere for alle å ta miljøriktige valg. Derfor kan du blant annet selge og kjøpe bøker på Bookis og få de sendt og levert med Helthjem.

Nå er det også enklere for deg å leie i stedet for å eie! Fjong er nemlig også en av samarbeidspartnerne til Helthjem, og du kan derfor enkelt leie en smoking eller ballkjole til den neste store anledningen og få alt hentet og levert med Helthjem.