Få kontroll på ditt strømbruk med bruk av app

Illustrasjonsfoto: Pexels.com

Teknologi er en fantastisk ting, og har gitt oss som forbrukere mange gode fordeler i forhold til hvordan vi lever våre liv.

Artikkelen er skrevet av WeDigitize

Når det kommer til strøm er dette spesielt sant, ikke bare i forhold til hvordan strøm produseres og distribueres, men også hvordan vi som kunder kan få oversikt over forbruket vårt.

Er du, eller tenker du på å bli kunde hos GNP Energy, så har de blant annet en app du kan laste ned på telefonen din. Der kan du få all info om ditt avtaleforhold, strømavtale og kundefordeler, og du kan få tilgang til det når du selv ønsker og trenger det. Det er smidig og fungerer veldig godt. 

Appen er tilgjengelig både på Google Play og på App Store, så uansett hva slags telefon du har så kan du få tilgang, og dermed tilgang til strømforbruket og all informasjon som er relevant for deg.

Har du oversikten?

Det er lett å tro at man har oversikt på hvor mye strøm man bruker, og hva som påvirker forbruket mest. Dette er allikevel ofte ikke tilfellet, med mindre man er veldig nøye på forbruket sitt, så vet man kanskje ikke hvor de store forskjellene ligger.

Det problemet løser seg imidlertid med appen, da den kan gi deg en detaljert forklaring på ditt strømforbruk. Ikke bare fra måned til måned, men fra dag til dag. På den måten kan du sette på forskjellige elektriske installasjoner på ulike tidsrom for å se hvordan det påvirker forbruket. Det gjør det mye lettere å oppdage det som sluker mest strøm i hjemmet.

I tillegg får du hele tiden en oppdatert prognose på hva ditt forventede strømforbruk for hver måned kommer til å bli. Om dette er en app som interesserer deg kan du lese mer om det på GNP Energy – Facebook, der finner du også mye annen relevant informasjon.

Mange gode fordeler

Da det ikke koster deg noe å laste ned appen, så er det ingen grunn til å ikke ha den. Den gir deg også sparetips basert på forbruket ditt, i tillegg til at det er kundefordeler. Det kan for eksempel være rabatt hos det grønne mobilselskapet Release eller Christiania Glasmagasin.

Om du føler du betaler for mye på din eksisterende strømavtale kan det være verdt å se på hva GNP Energy tilbyr, spesielt med tanke på at de gjør det så mye enklere for deg å holde oversikt og kontroll på forbruket ditt via deres kundeapp.