Dette kan du spare penger på når du flytter

Å skulle flytte inn i nytt hus eller leilighet er en stor prosess. Det er mye man skal ta hensyn til, og det er særdeles mange steder der det slukes penger. Enten om det er noe du skal pusse opp, en flyttebil som skal leies, og ikke minst selve kjøpet. I en slik prosess leter man alltid etter noen steder der man kan spare penger. en av dem er oppbevaring.   

 

Tiden mellom boliger

Hvis du er superheldig så kan det være du flytter ut fra gammel bolig og direkte inn i den nye. Dette er et drømmetilfelle, og særlig om de to er i nærheten av hverandre. Likevel er ikke alltid dette tilfellet, og ofte er det snakk om en tidsperiode der man står uten bolig. Det kan være fordi man venter på å få overtatt den nye, eller fordi det er ting som må fikses før den er innflytningsklar. 

 

Da må man på utkikk etter et midlertidig hjem, og finner kanskje seg selv sovende hos venner, familie eller på hotell. Det er greit nok. Hvor du skal oppbevare tingene. Dine derimot, det er en annen sak, og det er her du bør vurdere å finne et godt og billig minilager

 

 

Sikker lagring av tingene dine

Et slik lager kommer til nytte når du er i en periode uten bolig, og det er en god ide å sjekke ut de forskjellige tilbudene her. Det finnes minilagre spredd utover hele landet, og trolig et i nærheten av der du bor. Prisene varierer fra lager til lager, men ved å se på konkurransedyktige sider kan du finne de laveste prisene i landet. Å bestille et slikt lager er enkelt, og nå som vi har internett å lene oss til, så tar det kun få minutter. For å skaffe seg et minilager må du aller først finne den avdelingen du sogner til. 

 

Deretter velger du type lager, og den størrelsen du ønsker. Dette kommer an på hvor mye du har å lagre. Det kan være det holder med den minste størrelsen hvis det kun er klær og andre små gjenstander som skal lagres. Har dere derimot mange møbler så bør dere nok gå opp i størrelse. Når du har funnet lagret kan dette enkelt bestilles og betales for gjennom et formular på nett, og vipps! Så er minilagret klart til bruk. Du får en e-post med all den informasjonen du trenger å vite om lagret ditt, og det hele står klart til bruk når du kommer.  

 

Finn riktig størrelse

Som nevnt over finnens det flere størrelser på lagrene etter behov. For å være sikker på at du får lager i riktig størrelse, og ikke betaler for mer enn du trenger, kan du bruke en kalkulator på nett. Her kan du enkelt plotte inn hva du har av møbler og ting ved å velge fra bilder i en lagersimulator. Du klikker helt enkelt på så mange stoler, senger og nattbord dere har, så regner den ut hvor mye plass du trenger. Det kommer godt med når du vil sparre på leien.