Hvilken slankemetode skal du velge?

Foto: Shutterstock

Det er mange slankestrategier, og alle hevder at de fungerer. Imidlertid har nesten alle som prøvde å gå ned i vekt sine egne fiaskohistorier. Hva er hemmeligheten bak effektiv slanking, og hvordan forstå at du gjør noe galt?

Artikkelen er skrevet av WeDigitize.

Kosthold – Arbeid langsiktig

I utgangspunktet er slanking og trening de to grunnpilarene i effektiv slanking, og er nødvendige selv etter en slankeoperasjon.

Imidlertid har mange mislykket erfaring med kosthold, noe som resulterer i helseproblemer og får enda flere kilo tilbake. For ikke å mislykkes, husk den gylden regelen om et riktig kosthold – det handler ikke om restriksjoner, det handler om å utvikle og opprettholde en sunn og næringsrik måltidsplan.

Illustrasjonsbilde: Shutterstock

Trening – Finn din egen sport

Det er verdt å trene bare hvis du liker det du gjør og gjør det riktig. Svette i treningsstudio kan være uutholdelig, men ubrukelig hvis du ikke bruker de rette musklene, så det er viktig å starte leksjoner med en privat instruktør.

Noen ganger er det imidlertid ikke nok å trene og spise sunt. Hvis din Body Mass Index er høyere enn 27, er det vanskelig å trene ordentlig og føle deg tilfreds etter et sunt måltid. I dette tilfellet kan det være lurt å vurdere en slankeoperasjon – en kirurgisk behandling som reduserer størrelsen på magesekken.

Radikal tilnærming til slanking

Store operasjoner er ikke en lett ting å gjøre, og bør vurderes nøye. Det andre aspektet å ta hensyn til er prisen. I Norge kan en bariatrisk operasjon koste opptil 120.000 kr. Du kan spare nesten halvparten av summen om du velger prosedyren i utlandet – private klinikker i Baltikum, for eksempel Oververkts Operasjoner i Riga, Latvia, fokuserer på utenlandske pasienter og gir behandling på europeisk nivå.

Slankeoperasjon på Overvekts Operasjoner er tilgjengelig for en lang rekke pasienter som passer til den grunnleggende pasientprofilen. Besøk Overvekts-operasjoner.no og lær mer!