Leserinnlegg: EØS-avtalen blakker nordmenn og fratar Norge selvråderetten

vidar kleppe Vidar Kleppe, bystyre- og fylkestingsrepresentant for Demokratene. Foto: Demokratene.

Demokratene vil snarest si opp EØS-avtalen og Parisavtalen. Ingen av disse avtalene tjener Norge. Fakta er at Norge er «verdensmestere» uten opphold å innføre innføre EU direktiver eller husmannsavtalen som det heter på folkemunne.

Av: Vidar Kleppe, Demokratene.

Norge er også det eneste land med eget «direktorat» med godt betalte ansatte som skal passe på at vi innfører raskest mulig alle direktiver EU trer ned over hodet på oss nordmenn. Denne håpløse politiske «selvskadingen» må ta slutt.

Energy Performance of Buildings er et nytt skrekkens eksempel på hvorfor Norge ikke passer inn i EU sitt direktivvelde. I Norge eier heldigvis nordmenn en langt større av hus og hjem selv. I EU er det stikk motsatte, der er det store private selskaper som eier og leier ut. I Norge vil slike tiltak slå urimelig ut for de fleste vanlige nordmenn som er leilighets og boligeiere.

Dette EU direktivet vil ikke «bare» gjelde nye hus, men også alle offentlige og private bygg – som vil koste skjorta for folk flest – ved at det blir innført nye dramatisk krav til ombygging av norske hjem for å oppfylle Parisavtalen. Og da har jeg ikke sagt et eneste ord om at EU vil innføre forbud mot vedfyring.

Godtfolk! Og det verste er at dette er en ønsket og villet politikk fra regjeringen Støre og stortingsglobalistene – som dessverre ikke forstår konsekvensene av sin feilslåtte politikk.