Topp 5 motorsykler i verden

Illustrasjonsbilde: Pixabay

Solen skinner, det er varmt og sommeren står for døren. For motorsykkel-entusiaster verden over, så betyr dette at det er på tide å støve sykkelen av, og komme seg ut på landeveien.

Artikkelen er skrevet av WeDigitize

Uansett om du allerede har drømmesykkelen parkert i garasjen, eller om du overveier om du skal investere i nye hestekrefter, så kan du drømme deg vekk med denne listen over topp 5 motorsykler i verden.

Den beste motorsykkelen for nybegynnere

Hvis du er ny på landeveien, så kunne en god startsykkel være en Kawasaki Ninja  400. Dette er en lett sykkel, som ser fantastisk ut, samtidig som den er praktisk. Den kjører som smør på brødet, og er perfekt for nye kjørere, som vil prøve ut ekte motorkrefter. Dette er en motorsykkel som fungerer upåklagelig, både på langeveien, og i byen. 2020 modellen, er faktisk nesten den samme som 2019 modellen, så hvis det er din første motorsykkel, så kan du like godt kjøpe fjorårets modell.

Hvis du vil gå for en mer standard motorsykkel, så kan Triumph Truxton RS anbefales. Dette er sykkelen for deg som verdsetter estetikk, og motorkraft. Det er en ny sykkel, som hyller det gamle looket. Det er en moderne, og komfortabel motorsykkel. Den er sikker på veien, og god å kjøre. Hvis du ikke har hatt motorsykkel i garasjen tidligere, så er det godt å vite at du kan kjøpe alle nødvendige motorsykkeldeler online. Hvis du går inn på bildeler butikk Autodoc.co.no, så finner du alle de deler du mangler, for å starte opp et velfungerende hjemme verksted.

De beste motorsykler på markedet i 2020

En av de absolutt favoritt-motorsykler i 2020 er Ducati Panigale V2. Selv om det ikke er det raskeste sykkelen på veien, og faktisk heller ikke Ducati sin hurtigste sykkel, så er den en drømmesykkel. De fleste av oss skal likevel forholde oss til forskjellige veier av varierende kvalitet, og fartsgrenser, når vi er på tur, så en Ducati Panigale V2 er helt perfekt. Ducati er, som alltid, leverandør av motorsykler som kommer med det nyeste teknologisk utstyr, lekkert design og fantastiske kjøreevner. Med denne motorsykkelen i garasjen, så vet du hva du skal bruke tiden på i sommerferien.

Hvis du er eventyrlysten så skal du sjekke ut KTM 790 Adventure R sykkelen. En ukomplisert sykkel, som er lett å kontrollere på veien. Dette er sykkelen for deg som liker å kjøre på mer utfordrende veier, da den kan klare både sand og gjørme. Den er slitesterk, og tåler å bli tatt med på ville eventyr.

Bruk sommerferien på å cruise nedover Europa

En motorsykkel gir frihet, frihet til å reise der hvor man vil og en følelse av å være fri i verden. Når man opplever verden, og naturen, på en motorsykkel så gir det en helt annen nærhet til naturen. Du er simpelthen tettere på moder jord, og ofte også på dine egne tanker, når du cruiser i en motorsykkel. Hvis du liker å cruise rundt på veiene, så skal du sjekke ut en Harley-Davidson Street Glide, som er cruiseren over alle cruisere. Harley-Davidson er for de fleste velkjent for sine store, behagelige motorsykler, som de fleste av oss har et forhold til. En Street Glide har et litt annerledes uttrykk enn den typiske Harley- Davidson sykkelen, men er absolutt verdt å sjekke ut. Den flyter som en stødig elv på landeveien, og kan kjøre over store avstander. Hvis du drømmer om å reise nedover Europas asfaltjungel i sommer, så hvorfor ikke gjøre det med stil- på en Harley Davidson?

Hvis du ennå ikke vet hvilken kjerre du skal investere i, så kan du finne enda mer inspirasjon til hvilken motorsykkel som passer til dine drømmer, og dine behov, online. Det kan være en god ide hvis du får en prøvetur i noen forskjellige modeller, før du bestemmer deg for hvem som skal flytte inn i garasjen.