Nå finnes det over 150 måter å betale for kryptovaluta

Kryptovaluta har definitivt blitt en stor trend den siste tiden. De aller fleste vet hva det er, og mange har også valgt å investere i det. Det har vært i sirkulasjon en stund, og det er hele 14 år siden snakken om Bitcoin begynte. siden den tiden har mange flere blitt interessert i fenomenet kryptovaluta, og det har ikke minst blitt mye enklere å kjøpe det. 

All netthandling har blitt mye enklere opp gjennom årene, også kjøp av kryptovaluta. Nå finnes det over 150 måter å betale for kryptovaluta på, og du kan velge akkurat den du vil. Da er det lettere å komme i gang, ettersom du ikke trenger å finne en betalingsmetode som er ukjent eller ugunstig for deg. Du kan lære mer om betalingsmetodene her

Kjøp av kryptovaluta

Det er enkelt å kjøpe kryptovaluta, og det er kun få steg du skal gjennom før du kan eie noen. I forkant av selve kjøpet, så er det viktig at du lærer deg nok om kryptovalutaen du skal kjøpe, og hvordan de fungerer. Kryptovaluta er nemlig svært komplekse, og det krever tid for å kunne lære seg alt om det, før du kjøper. Vet du for eksempel hva blokkjede nettverket gjør, og hvordan du skal skatte av krypto gevinster? Dette er ting du må sjekke ut før du kan begynne å kjøpe. Når det er gjort, kan du følge stegene nedenfor og skaffe deg krypto. 

Finn en krypto børs

Når du er klar for å kjøpe kryptovaluta, må du aller først finne deg en børs å handle det på. Dette kan sammenlignes med en plattform der du kan kjøpe aksjer, men her er det altså kryptovaluta man handler. Det finnes mange slike krypto børser, og det er viktig at du sjekker ut fler av de slik at du finner den beste for deg. Det finnes blant annet en norsk krypto børs, firi, som har mange norske kunder. En krypto børs må være enkel å bruke, kunne tilby kryptovalutaen du er interessert i, og ikke minst være trygg. 

Valg av kryptovaluta

Når du er inne på siden, så kan du få oversikt over hvilke kryptovalutaer som finnes der ute. I tillegg kan du se hvordan det går med de, og hvilke som gjør det godt akkurat nå. Her er det lurt å se på de ulike analyseverktøyene som finnes, slik at du kan sjekke ut hvordan markedet har beveget seg, og for å prøve å analysere hvilke som kommer til å gjøre det bra i fremtiden. det er selvsagt ikke mulig å analysere dette med 100% sikkerhet, men ved å ta et dypdykk inn i trender, markedet og fremtiden, så vil du minske risikoen for stort tap. 

Kjøp!

Når det omsider er klart for å kjøpe kryptovaluta, så kan du lage deg en bruker inne på siden, og finne frem til kryptovalutaen du har bestemt deg for å kjøpe. Du velger selv hvilken betalingsmetode som finnes, og her er det, som sagt, mange å velge mellom. Du kan for eksempel bruke Mastercard, Visa, PayPal, Google Pay, Apple Pay, klarna, Skrill, og mye, mye mer. Du kan også velge hvor mye du har lyst til å kjøpe for, alt etter hvor mye du har å bruke, go hvor tro du har på kryptovalutaen. 

Lykke til med kjøpet!