Vil du holde deg oppdatert?

Her kan du få en oversikt over viktige frister du må forholde deg til, samt noen interessante kurs, konferanser, seminarer og foredrag å delta på.

Vet du om noe som burde vært oppført, vennligst ta kontakt per epost.

 

Laster Hendelser

Kommende Hendelser

Hendelser Search and Views Navigation

Hendelse Views Navigation

mai 2019

NHHs vårkonferanse 2019

28. mai kl 09:00 - 15:15
NHH Norges Handelshøyskole, Helleveien 30
Bergen, 5045 Norge
+ Google Map

Digitale plattformer endrer markedsdynamikken – hva innebærer det for din bedrift? Verden blir stadig mer sammenvevd, konkurransen er global og nye digitale plattformer endrer markedsdynamikken. I 2019 handler Vårkonferansen til NHH om hvordan digitale plattformer endrer konkurransesituasjonen og strategien til norske bedrifter som må flytte oppmerksomheten fra oljeplattformer til digitale plattformer. Vårkonferansen ble arrangert første gang i 1995, og er en viktig møteplass for toppledere i næringsliv og offentlig forvaltning, politikere og forskere. Les mer på NHHs nettsider.

Les mer »

Frist for å endre og levere skattemelding for personlig næringsdrivende

31. mai

Alle næringsdrivende må levere skattemelding, og denne må, sammen med alle skjema/vedlegg, leveres elektronisk, uansett selskapsform. For bedrifter med enkle skatteforhold kan leveringsformen «Næringsrapport skatt» benyttes til å levere skattemeldingen. Sjekk her om det passer for din bedrift. Næringsdrivende kan søke om 30 dagers utsettelse på levering av skattemelding. Fristen for å søke om dette er 31. mai. Virksomheter og tredjeparter som ikke overholder fristen for levering, kan risikere tvangsmulkt. Det vil si at dere må betale et beløp hver…

Les mer »

juni 2019

Den store selskapskvelden

4. juni kl 17:00 - 19:00

Tirsdag 4. juni inviterer Oslo Børs og AksjeNorge til en hel kveld med selskapspresentasjoner fra små og mellomstore selskaper notert på Oslo Børs. Du får også konkrete aksjetips fra eksperter underveis. For tredje året på rad arrangerer Oslo Børs og AksjeNorge Den store selskapskvelden – SMB. Kvelden har som mål at du skal få mer kunnskap om selskapene som er notert på Oslo Børs – rett fra selskapene selv. Dørene åpner klokken 17:00 hvor du kan møte deltakerne på stand…

Les mer »

Finansnæringens digitaliserings­konferanse 2019

5. juni kl 08:00 - 16:00
Clarion Hotel The Hub, Biskop Gunnerus' gate 3
Oslo, 0155 Norge
+ Google Map
NOK 2690

Vi er alle med på en av de største endringene finansnæringen har opplevd. Ny teknologi, ny regulering og kundeadferd i rask endring innebærer en helt ny hverdag for næringen. På Finansnæringens digitaliseringskonferanse 2019 får du oversikt over trendene, oppdateringer fra nøkkelpersonene i bransjen og sjansen til å diskutere den nye hverdagen med kolleger. På konferansen får du bl.a. høre mer om: Robotisering og kunstig intelligens Fintech og teknologitrender Insurtech Digitalisering og regulering (PSD2, GDPR mv) Blockchain og kryptovaluta

Les mer »

Rentebeslutning og Pengepolitisk rapport 2/19

20. juni kl 10:00 - 11:00
Norges Bank, Postboks 1179 Sentrum
Oslo, 0107 Norge
+ Google Map

Offentliggjøring av hovedstyrets rentebeslutning og Pengepolitisk rapport 2/19. Pressekonferansen holdes kl. 10.30 og overføres på nett-TV.

Les mer »

august 2019

Rentebeslutning

15. august kl 10:00 - 11:00
Norges Bank, Postboks 1179 Sentrum
Oslo, 0107 Norge
+ Google Map

Offentliggjøring av hovedstyrets rentebeslutning.

Les mer »

september 2019

DnR-konferansen 2019

4. september - 5. september
Clarion Hotel & Congress Oslo Airport, Gardermoen, Hans Gaarders veg 15 2060 Norge + Google Map

DnR-konferansen finner sted 4.−5. september på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport, Gardermoen. På menyen står 21 kurs à la carte og festarrangement med Robert Stoltenberg og Heidi Gjermundsen Broch! Kursene er praktiske og med fokus på SMB. Målgruppen er revisorer, revisormedarbeidere, regnskapsførere, advokater og andre interesserte. Revisorforeningen gjentar suksessen fra i fjor og tilbyr en egen kursrekke med grunnopplæring for nyansatte og medarbeidere med 1−4 års erfaring. Revisorforeningen inviterer også til utstilling med aktuelle leverandører og samarbeidspartnere på Clarion…

Les mer »

Frist for betaling av forskuddskatt for selvstendig næringsdrivende og privatpersoner

16. september

Driver du selvstendig næringsvirksomhet (enkeltpersonforetak), er deltaker i ansvarlig selskap (ANS), eller har andre inntekter eller formue som ikke er trekkpliktig, skal du betale forskuddsskatt. Forskuddsskatten fastsettes på bakgrunn av det du forventer å ha i overskudd, og forfaller fire ganger i året (15. mars, 15. mai, 15. september og 15. november).

Les mer »

Rentebeslutning og Pengepolitisk rapport 3/19

19. september kl 10:00 - 11:00
Norges Bank, Postboks 1179 Sentrum
Oslo, 0107 Norge
+ Google Map

Offentliggjøring av hovedstyrets rentebeslutning og Pengepolitisk rapport 3/19. Pressekonferansen holdes kl. 10.30 og overføres på nett-TV.

Les mer »

oktober 2019

Statsbudsjettet for 2020 legges frem

7. oktober
Stortinget Oslo, Norge + Google Map

Statsbudsjettet har stor betydning for din privatøkonomi. Pengenytt gir deg hvert år en oversikt over de viktigste endringene som foreslås.

Les mer »
+ Export Events

Liker du Pengenytt? Hold deg oppdatert via sosiale medier!